Even naar de stad geweest

Vandaag lekker in de stad geweest tuurlijk waren er veel bange mensen die met een wijde boog om je heen lopen maar gelukkig ook veel mensen die niet zo panisch en paniekerig waren.

Wat mij opviel is dat er ook veel OUDERE mensen gewoon met hun leven verder gingen en ook sociale contacten niet uit de weg gingen. Ook een paar gesproken over de crisis en er zijn veel ouderen die zich nog wel een oorlog kunnen herinneren.

En zei vinden dat toen de maatregelen nog lang niet zo erg waren als we nu hebben met onze onzichtbare vijand.
Praat zelf is met de ouderen die nog wel op straat durven te komen en misschien open je je ogen dan.

Er wordt mij verweten dat ik niet aan de ouderen denk?
Er wordt mij verweten dat ik dus niet aan de zwakkeren denk in de maatschappij echter ik denk dat je daar even voorbij moet kijken want de ouderen doen dat zelf ook.

Een groot deel vind het niet fijn om met deze maatregelen te moeten leven en willen ook gewoon verder.

Als veel ouderen zich al niets van de maatregelen aantrekken waarom blijft een groot deel dan volhouden dat we dat alsnog moeten doen. Mensen hebben ook nog zo iets als zelf beschikking en kunnen zelf ook beslissingen maken. Ik heb niet gevraagd om beschermd te worden tegen deze ontzichtbare vijand.

Maar goed ik heb eens lopen denken omdat ik gisteren het verwijdt kreeg dat ik alleen maar roep en niet met oplossingen kom. Nou ik heb misschien een oplossing die voor beide kampen goed uitkomt.

Ik stel voor dat we Nederland in lockdown gooien op 1 provincie na.
De mensen die gewoon verder willen met hun leven gaan in die provincie wonen. Bouw er een groot hek omheen doe wat je goed lijkt. Wij onthouden ons van medische corona zorg.

Alle overige mensen gaan in lockdown en laten zich opsluiten en bang maken.

Gaan we na de crisis bekijken wie er beter voor staan.

Wij kunnen verder leven en jullie kunnen achter slot en grendel.
Iedereen blij toch?

Vrijheid is het belangrijkste goed wat je hebt. Een regering die je gedwongen wil opsluiten verdient je loyaliteit niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *